Čudežno zdravilo proti Covid-19?

Brez komentarja, samo v vednost. Spodaj je pregled rezultatov zadnjih znanstvenih raziskav na temo učinkovitosti ivermectina in njihov povzetek. Rad bi slišal mnenje slovenske stroke na ta pregled.

Appearing as a witness Tuesday morning before the Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs—which held a hearing on “Early Outpatient Treatment: An Essential Part of a COVID-19 Solution”— Dr. Pierre Kory, President of the Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), called for the government to swiftly review the already expansive and still rapidly emerging medical evidence on Ivermectin.

The data shows the ability of the drug Ivermectin to prevent COVID-19, to keep those with early symptoms from progressing to the hyper-inflammatory phase of the disease, and even to help critically ill patients recover.

Dr. Kory testified that Ivermectin is effectively a “miracle drug” against COVID-19 and called upon the government’s medical authorities—the NIH, CDC, and FDA—to urgently review the latest data and then issue guidelines for physicians, nurse-practitioners, and physician assistants to prescribe Ivermectin for COVID-19.

.

4 responses

 1. Kary Mullis, izumitelj zlorabljenega PCR testa, govori o Antonyju Fauciju:

  Se bojim, da je pri nas zgodba podobna. Mnenja »stroke« ne bo. Vsaj smiselnega ne!

 2. Ivan,

  tole s Kary Mullis-om je bomba. Kje za Boga si to staknil?.

  Sicer pa Kary Mullis je umrl “very conveniantly” samo par mesev pred začetkom Covid19 histerije.

  Hudičevo bi bilo nerodno, če bi nobelov nagrajenec, ki je izumitelj RT PCR testa, katerega zloraba je temelj vse te fake Covid19 histerije, javno kritiziral uporabo testa za medicinske namene. Vsa kredibilnost od Fauci-ja do Beovičeve, Gantarja do Merklove, Johnsona do Janše bi padla s tem.

  Kako se včasih stvari pokrijejo. Prav neverjetno!

 3. Lepa hvala, Jože za to informacijo. Pogledal sem vse linke in še približno 5 -krat toliko.

  Veš kaj je zanimivo?

  Da je za ameriški NIH povsem sprejemljivo, da 80% ljudi na ventilatorjih umre (88% v New York-u), pa jih to izgleda grozno ne moti. Poceni zdravilo (ranga nekaj USD), ki ima desetine pozitivnih študij, pa je treba menda skrbno pregledati, saj veste vse za varnost pacientov? In ker je treba upoštevati striktne protokole, ki so vsi v korist bolnikov. Menda. medtem pa ljudje umirajo.

  Zanimivo, da jih to nič ne moti ko je potrebno uvesti nova draga zdravila (Remdesivir) ali povsem nova, še nepreizkušena cepiva kot je Pfizer-jevo,

  Je pa še ena resnica. Tretma Ivermectin-a stane manj kot 10 USD, Remdesivirja pa več tisoč USD (opazil sem cene od 2000 do 3200 USD). Poleg tega je opažena učinkovitost v praksi daleč pod obljubljeno in to do te mere, da mnogi štejejo “zdravilo” kot popolnoma neučinkovito.

  Koliko bodo stala cepiva z vso infrastrukturo (hlajenje pri minus 80 stopinjah)? Ne morem si kaj, da kot ekonomist in finančnik ne bi posumil, da je odlog Emergency approval-a v NIH odvisen tudi od te finančne komponente.

  No, pa ni tako samo v ZDA. Pri nas se že več kot pol leta prepirajo o tem ali dodajati D3 vitamin starostnikom v DSO ali ne. Saj veste, to so tisti med katerimi Covod 19 najbolj kosi. Pri tem dnevna doza stane nekaj centov!!! Tudi če učinkovitost ni tako velika (več kot 90% zmanjšanje intenzivnih posegov in smrti) kot kažejo španske in izraelske študije (glej decembersku update na swpr na:

  https://swprs.org/on-the-treatment-of-covid-19/

  , bi bilo ob tako poceni ukrepu , verjetno smiselno starostnikom dodajati D3. D3 skoraj ne moreš predozirati in v kolikor toliko normalnih mejah (razen, če dnevne doze za več desetkrat povečaš) nima stranskih učinkov. Po mnenju naše edokrinologinje dr. Pfeferjeve bi morali D3 dodajati v zimskem času vsem starostnim skupinam, starostnikom pa še posebej. Tudi če ne bi bilo Covid-a.

  Cost- benefit je izjemen, pa se vseeno čaka. Zakaj? In medtem imamo izjemne stroške z intenzivno obdelavo Covid pacientov v bolnišnicah, da smrti in pa milijard USD, ki jih bodo plačale obstoječe in bodoče generacije niti ne omenjam. In pa seveda stroškov rizikov z nepreizkušenimi cepivi.

  “Da ti pamet stane”!

  Zanemarjanje profilakse, je verjetno največji greh Janševe vlade.

 4. Pada še ena »Covid-19 avtoriteta« – Profesor dr. Christian Drosten:
  Global Research je objavil članek o naraščajočem pritisku na znanstveno revijo Eurosurveillance, da umakne članek Christiana Drostna z naslovom “Detection of 2019 novel coronavirus by real-time RT-PCR”, ki je postavil temelje za uporabo testov PCR pri odkrivanju COVID-19:
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6988269/
  Ugotovljeno je, da test PCR (po receptu prof. C. Drosten) vsebuje 10 kritičnih napak, zaradi katerih je test v tem smislu povsem neuporaben!
  https://cormandrostenreview.com/report/?fbclid=IwAR3e8qoDjMpBLEHDtSNYlK_B6fsJsdVDHKBA6QhM6U0OEG65diNZa3zVC6c
  Posledica testiranj (nesmiselni ukrepi in politika strahu) pa je povzročitev POLIPANDEMIJE: pandemija lakote, pandemija neenakosti, pandemija revščine, pandemija nasilja, avtoritarna pandemija, pandemija nacionalizma, izobraževalna pandemija, zdravstvena pandemija izven Covid-19.
  https://securityconference.org/publikationen/msr-special-editions/stability-2020/?fbclid=IwAR0mjeAG_JWKmrrhpwl7TWn6OlCEOIGCZRS29BgWMFgU8kfCjoe1b_ZKQAM

%d bloggers like this: