Zakaj se cepiti: verzija za telebane

Težko boste našli bolj sočno in bolj prepričljivo verzijo kampanje, zakaj se morate cepiti.

4 cifre, 4 verjetnosti, bum! (poglejte video!)

Dodatek za razumevanje ozadja te zelo angažirane osebne kampanje za cepljenje.

2 responses

 1. Lenin s svojimi “koristnimi idioti” ni bil še nikoli bolj aktualen kot danes. In mladina je najbolj primeren medij za igranje vloge koristnih idiotov.

  Kje je v njeni statistiki 14.000 umrlih zaradi cepljenja v ZDA (VAERS uradno; neuradno 45.000 tisoč, če upoštevamao izjave CDC žvižgača), več kot milijon hudih stranskih efektov (od trajnih invalidnosti, hospitalizacij…), kje je vprašljivost stopnje okužb zaradi preobčutljivega in neprimernega PCR testa (97% false positives), kje je statistika umrlih, kjer več kot 90% smrti predstavljajo ljudje, ki so umrli s Covid-19 in ne zaradi Covid-19 (s, po podatkih CDC, 3,8 kroničnih bolezni na umrlega).

  Da bi se človek lahko zanesel na statistiko, mora najprej preveriti kvaliteto vhodnih podatkov. As simple as that. Punca se bo o statistiki očitno morala še kaj naučiti..

  Se pa razume Dr. Roger Hodkinson, patolog, profesor medicine, chairman of Canadian board of pathologiests,…predsednik board-a podjetja, ki se ukvarja z DNA sequencing-om

  Njegovih 4 minut v : IT HAS BEEN ALL A PACK OF LIES je nesmrtnih. Tako koncentracijo “common sense” težko še kje najdeš:

  https://www.bitchute.com/video/rvkaOdrXKEQc/

  Všeč mi je

 2. “Informacije” o ponarejenih statistikah, čudežnih zdravilih, teorijah zarote o cepivih in pandemiji nasploh itd., ki jih po začetnem lansiranju širijo plačanci in koristni idioti, so del ruske dezinformacijske vojne proti zahodnim demokracijam. Že videno na primerih aidsa, ameriških volitev in še marsikje. Na Vzhodu nič novega. https://www.youtube.com/watch?v=tR_6dibpDfo

  Všeč mi je

%d bloggers like this: