2 responses

 1. Jože, kaj pa ga serješ. Tale je en velik šarlatan! Da ne bo še kdo verjel tem blodnjam.

  In ne, usmerjenost k iskanju resnice NE MORE BITI izgovor za nekritično objavljanje lažnih novic, blodenj neuravnovešenih posameznikov in ostalega blata z interneta. Take objave je treba jasno vzporediti s preverbo dejstev, ne pa jih nalepiti brez komentarjev

  https://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/coronavirus-die-gefaehrlichen-falschinformationen-des-wolfgang-wodarg-a-f74bc73b-aac5-469e-a4e4-2ebe7aa6c270

 2. Šarlatan? To je huda obtožba za bivšega doktorja, ki je nekoč že imel prav. Glej opombo komentatorja zgornjega Spegel-ovega člank-a:

  “Der Redakteur schreibt selbst, dass es bisher keine Änderung, die wöchentlich erfassten Todeszahlen betreffend gibt. Natürlich kann sich das noch ändern, muss es aber nicht. Vielleicht war ich damals ein kleines bisschen zu nah dran am „Schweinegrippe“ Wahnsinn, die auch als Pandemie eingestuft wurde. Ich kann mich noch sehr gut an die Panik erinnern, die damals verbreitet wurde. Dr. Wodarg hat damals alles für übertriebene Hysterie gehalten und er behielt recht. Warum steht davon nichts im Artikel?”

  No v članku tudi ni linka na odgovor dr, Wodarg-a. Samo komentar. Če so že linkali vse živo, zakaj niso še tega/ Članek iz Spiegla sem pazljivo prebral in žal moram reči, da bi si želel malo bolj temeljito strokovno argumentacijo, ki je žal v članku ni. Tudi v članku ni nikakršnih argumentov, ki bi spodbijale Ioannides-ove trditve (glej predhodno objavo na DAMIJAN blogu).

  Je pa kljub vsemu pohvalno, da je Spiegel vsaj poskusil debatirati z dr, Wodarg-om, bojim se, da prihajamo v čase, ko bodo vsako drugačno mnenje enostavno cenzurirali.

%d bloggers like this: