Zaklonišče prepeva – Računajte na nas

Heh, glede na to, da me je Borut Mekina v intervjuju za prihodnjo Mladino nesramno, in to dvakrat!, vprašal, če sem komunist, in glede na to, da me je Vita Cajnko v intervjuju za prihodnjo številko Managerja namesto kot ekonomista “po pomoti” naslovila kot komunista, sem se zamislil sam nad seboj. Očitno bo nekaj na tem. Evo, pa gremo nazaj nadomestit zamujeno – poslušat muziko, ki sem jo takrat prešprical, in pogledat partizanske filme, ki so bili v naši hiši prepovedani.

Začenjam s prepevajočim Zakloniščem:

5 responses

  1. v bistvu zanimiv zgodovinski prehod, od Balaševića preko Pankrtov in Računite z nami do Zaklonišča. Mimogrede, čestitke za članek o reinkarnaciji, sem namreč v tujini, pa malo bolj počasi sledim dogajanju doma.

  2. Če je komunizem pravičnejša delitev dogodka ,manj globalizacije, manj NATa, manj EU, drugačen volilni sistem, manj vpliva političnih strank, potem sem komunist
    Sicer sem bil predlagan ( za razliko od Janše) in sprejet v partijo, a sem izstopil v letu 1984, ko sem izvedel za Goli otok.

  3. JPD, da sem te naslovila kot komunista, je natolcevanje, ampak hvala za reklamo, intervju bo objavljen v petek, 14. (smo počakali na Mladino). Resnica je, da si nerazločno govoril, ko si se imenoval za ekonomista – ali pa si res “po pomoti” rekel komunist? Skratka, kot bi vsak vesten novinar, sem preverila, ali prav slišim. .
    Sicer pa ne razumem čisto : zakaj pravzaprav je tako vprašanje nesramno?
    🙂

%d bloggers like this: