Ko se začne 3. svetovna vojna: Pustite življenje za seboj

Kako se bo začela 3. svetovna vojna? Apokaliptični triler “Leave the World Behind” pravi, da s kibernetskim napadom. Najprej ugasnejo telekomunikacijske naprave, tankerji nasedajo na obalo, letala strmoglavijo in samovozečim vozilom se zmeša, izpadejo RTV komunikacije in pride do električnega mrka. Nato pride vojna z nekonvencionalnim orožjem. Življenje se ustavi, nastopita panika in strah. In boj za preživetje. Vsaka družina postane lastni univerzum, ki želi preživeti v kaosu brezpravja in vojne za preživetje. Šteje le, kako dobro je vaše zaklonišče, kako dobro ste založeni s hrano in vodo, kakšen je vaš agregat za električno energijo, kakšna je zaloga gotovine in kako dobro ste oboroženi. Kajti svet, kot ga poznamo, razpade.

Kje so bo začela 3. svetovna vojna? Triler pravi, da v ZDA, in sicer razloge strne nekako tako: Preveč držav smo zbombardirali in prizadeli in zdaj so se vsi združili proti nam. Zato je treba je biti pozoren na to, kdaj bodo Rusi, Kitajci, Korejci, Iranci itd. umaknili osebje iz svojih ameriških ambasad, ameriški vojaški dobavitelji pa začeli panično likvidirati svoje finančne naložbe.

V srednji šoli so nas peljali gledat apokaliptični triler “The Day After“, danes je treba gledati “Leave the World Behind“.

Na Netflixu.