Domači talibani, Covid izvedba

Ni nam treba pogledati do Afganistana, da bi se zgražali nad talibanskimi metodami. Doma jih imamo v izobilju.

2 responses

 1. Imam občutek, da so povsod dobili posle naši:

  – maske, ki so navadne in niso kirurške ali FFP2 – samo o teh dveh govori stroka, da so primerne za preprečvanje okužbe
  – respiratorji/ventilatorji, ki so poniknili v skladišča bolnic
  – reklamna kampanja, kjer je več spotov pri naših medijih
  – IT podpora, ki je v bistvu ni
  – zakonodja, ki je nimamo. Samo eno vprašanje za vse PCT navijače – kdo ima pravico gledat QR kodo mojega otroka ali zdravstvene podatke? In kaj je narobe s PCT, da imamo danes že razpad epidemiološkega sistema (jaz sem sicer napovedall, da se bo to zgodilo že prejšnji teden)?

  Kar se tiče prezračevanja – nisem še pozabil norčevanja našega PVja (mislim, da sem shranil čivk), ko je ta pobuda prvič zaokrožila. Takrat mu je bilo smešno, ko je na dan umiralo 60 ljudi. Celo zdravstvena stroka (ki verjetno ni samo njihova ali naša) je 14 dni pred pričetkom šolskega leta rekla, da naj šole pripravijo prezračevalne sisteme. Verjetno se močno ukvarjajo s tem, kako pomesti pod preprogo namibijsko kulturo iz UKC MB in ortopede v LJ.

  Na srečo imamo US, ki je blokiralo neumnosti kot so policijska ura in občinske meje.

  Mojca naj raje je dosti sadnega jogurta, ker se ji pozna pomanjkanje iz mladosti. In seveda naj svojega šefa uči angleškega jezika, da se ne bo sramotil v svetu.

  Všeč mi je

 2. Ah, človek bi se kar zjokal….

  Maske in prezračevanje za otroke…? Po 15 minutah je virus kot aerosol enakomerno razporejen po prostoru. Nobena maska ali periodično prezračevanje ne pomaga….

  Dela pa izjemno škodo fiziološko (hipoksija, hipercapnia, zastrupljanje z lastnimi bakterijami za katere je maska s svojim toplim vlažnim okoljem idealno gojišče, da o psihološkem, predvsem pri majhnih otrocih niti ne govorimo. Glej:

  https://www.zerohedge.com/covid-19/do-masks-work-review-evidence

  https://www.technocracy.news/blaylock-face-masks-pose-serious-risks-to-the-healthy/

  Zanimiva je tale študija, ki je bila objavljena v uglednem JAMA in bila kasneje pod hudim pritiskom umaknjena:

  http://web.archive.org/web/20210705205252/https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2781743

  Pregledal sem vse ugovore in prvi vtis je , da ne gre prvenstveno za znanstvene razloge in da je bila študija umaknjena (kar ne bi bilo prvič) zaradi politične zadrege, ki bi jo povzročila. Presodite sami.

  Poleg tega otroci z razliko od gripe praktične ne zbolevajo za Covid-19. Prav tako ni nobeneih dokazov, da so otroci okužili učitelje. Drugo vprašanje je , kako pa je bila ugotovljena okužba: s PCR testom s 40 cikli kot ga uporabljamo v Sloveniji? Koliko teh okužb je bilo simptomatičnih?

  Naj opozorim na Wuhansko študijo o tem kako okužujejo nesimptomatični. Na vzorcu 9,8 Milijona !!! so kitajcu ugotovili, da nesimptomatični “okuženi” praktično ne predstavljajo nevarnosti, ker praktično nikogar ne okužijo. Zgodba o nesimptomatičnih “supersprederjih” je popolnoma izmišljena brez kakršnekoli znanstvene podlage.

  Zakaj potem teroriziramo otroke z maskami, “social distancing” in šolanjem preko interneta? Zakaj jim uničujemo mladost, če niso ogroženi in ne predstavljajo nikakršne nevarnosti za ostale?

  Največji Talibani so v svetovalni skupini, Ministrstvu za zdravje, NIJZ in v Vladi RS.

  Glede na trenutno obnašanje Talibanov ,se lahko zgodi, da je gornja izjava žaljiva za Talibane.

  Všeč mi je

%d bloggers like this: