Zakaj samo vrtnarije, zakaj ne tudi odprtje salonov za lasersko odstranjevanje dlak?

Včerajšnja nepripravljenost vladajoče koalicije na sprejem kakršnihkoli, čeprav zelo smiselnih amandmajev k mega-protikoronskemu zakonu me je malce razočarala. Enako nezadovoljen sem bil s sklepom vlade, da spet dovoli odprtje cvetličarn, vrtnarij in drevesnic. Ne moti me ponovno odprtje cvetličarn, vrtnarij in drevesnic (nasprotno, to je super,! ker moram zamenjati nekaj sadik malin itd.). Toda zakaj samo cvetličarn, vrtnarij in drevesnic?! Zakaj ne tudi odprtje salonov za lasersko odstranjevanje dlak? Se mar moški del vladne ekipe ne zaveda, koliko napetosti bi to sprostilo po domovih širom Slovenije?!

Ja, saj vem, da vam zdaj po glavi roji spodnji sočni monolog italijanskega župana o tem, ali se ženske ne zavedajo, da so krste zaprte in da njihovih novih lepih frizur nihče ne bo mogel videti, ko/če bodo umrle zaradi okužbe s koronavirusom.

Ja, ja, ampak ta župan je najbrž samski ali pa je cele dneve v službi in mu ni treba doma 24/7 prenašati vse bolj tečnih žena. Ma, dajte že odprite te preklemane salone za lasersko odstranjevanje dlak !!!

3 responses

 1. Razumljivo. Katera pa ne bi bila sitna v takšnih gverilskih razmerah?

  Kaj naj počne nežni spol s karantensko rastočimi brki in bradami medtem, ko policija v uličnih zasedah lovi redke pasante in na njih trenira aplikacijo najnovejših policijskih pooblastil.

  Damjan blog ima tule veliko odgovornost, kot tudi množica pišočih »strokovnjakov-koroncev«, ki v zadnjih dneh zapolnijo vse vrstice bloga.

  1. Predlagajmo vladi,- ki je ravnokar umaknila karanteno za cvetličarne in drevesnice-, da tudi za naše domače cvetice karantena ne velja več. O tem -,da so cvetice seveda- naj izda vlada vsaki osebni certifikat za legitimiranje v policijskih uličnih kontrolah.

  2. Naslovimo v teh težkih časih na vlado apel, da od Kitajcev na vsak milijon kupljenih obraznih mask zahteva še dostavo enega Kitajca -strokovnjaka za lasersko uničevanje dlak, ki ostane tu za trajno.

 2. Razumem ,da večini ni jasno zakaj vrtnarije , a tisti ,ki se vsaj malo ukvarjajo z pridelavo sadja in zelenjave ter seveda kmetje tam kupujejo večino fitofarmacevtskih sredstev brez teh je vrjetnost uporabne letine precej majhna in večji del se uporablja prav v tem času.

 3. Šale so oksimoroni.

  V prvem delu šale povemo neko dejstvo ali dogodek, v drugem delu pa prileze na plano nekaj povsem nasprotnega od tistega kar pričakujemo, glede na povedano v prvem delu.

  No, jaz sem se hecal in tako sem razumel tudi prispevek JPD.

  Če pa premaknemo monitoring iz območja šal na resnejše teme, potem se z vami in vašim zapisom v celoti strinjam.

%d bloggers like this: