Muzika za žile rezat: Hamo & Tribute 2 Love – Stoj Marija

Tako je. Vedno, ko za vikend pridemo domov v Lomanoše, kar je zelo pogosto, je ista zgodba. Po pozdravnem pelinkovcu in narezku vedno zaidemo v glasbeno podložene debate (…kjer se s sestro seveda vedno, ampak vedno zaciklava na relaciji do našega Princa teme). Ker je pač Emil star roker. In ker Emil priznava samo Val 202 (veliki stari radio Iskra (iz leta 1947 ali tam nekje) spodaj v delavnici igra samo eno postajo, zašvasan je na Val 202; ne me vprašati, kako mu je to uspelo) in ker je na Valu glavna faca Miha Šalehar, pač zadnje čase pogosto poslušamo Hamota, Šaleharjevega brata. In ta priredba Šifrerjeve Stoj Marija je zelo dobra. Čeprav, hm, se težko odločim, katera mi je boljša (pa nisem fan Šifrerja po albumu Ideje izpod odeje).

One response

 1. A gremo skupi “žile rezat” 4.4.2019 v Orto bar ?
  📅4. 4. 2019
  Predprodaja vstopnic: 🎫 mojekarte.si http://bit.ly/hamo_orto in na Petrol Slovenija, v 3Dva trafikah, Kompas Kioskih in seveda v Orto baru.

  Če pa kaj, se pa vedno radi vračamo na domače odrske deske, na katerih obujamo spomine na prve špile. In svojo lubezensko zgodbo še vedno najraje pripovedujemo v živo.

  To bo večer, ko se bodo zgodile lepe stvari. Ker bomo šli še mal dlje. Dejmo bit čist bliz, da se ne bomo pozabili. In ja, zabluzili bomo. Pampararam.

  Kako zgledajo naši špili? Na odru se izčiščen zvok albumov Dve, Pol in 3p sreča z improvizacijo, vrhunskimi kitarskimi in tipkarskimi solažami in predvsem s pozitivno energijo, ki jo med občinstvo pošiljamo v enormnih odmerkih. Naravno zlijte petja z odra in prepevanjem množice pod njim je stalnica na naših špilih.
  Publika je namreč naš šesti in najbolj pomemben član in radi vas mamo.

  Z lubeznijo,
  Hamo, Duki, Pero, Buco & Hipi

  Lepe stvari 🎶 https://youtu.be/Nw-WpeFC8j4
  Ona gre 🎶 https://youtu.be/Qe-ehQlYL5g
  Telo 🎶 https://youtu.be/vJai6x0jlck

%d bloggers like this: